Hytteutleie

Hyttetunet Fjeldvang

har overnattingsmuligheter, godt fiske, vedfyrt badstue, brygge og båter/kanoer. Tunet består av  en romslig tømmerhytte, et soveanneks, badstuehus og uteområde med svaberg, små fjellkoller og en stor grillplass. Hyttetunet ligger ca 10 meter fra vannet og leies kun ut til en leietaker av gangen. Hyttetunet ligger fullstendig usjenert til, ca 6-800 m fra gårdstunet, ikke naboer. Som gjest disponerer du hele hyttetunet. Vi har ulike priser for selskap/ arrangementer og for overnatting. Prisen vil variere etter antall personer og hva som ønskes av ekstratjenester, som utendørs bål, badstue, båter mm. For tiden brukes hytteanlegget kun til overnatting og til arrangementer på dagtid. Deler av vintersesongen har vi stengt for overnatting men bruker tunet aktivt til uteaktiviteter.

Fjeldvang leies ut på ukesbasis i sommersesongen mai – august, mens du kan leie for kortere tidsrom høst og tidlig vår.

Vanligvis booker du gjennom Angelreisen i sommersesonen. I 2020, med stengte grenser er iNatur.no stedet for å booke. For spørsmål, send en mail eller ring.

Tømmerhytta er hovedhuset i tunet og var nylaftet i 2006.

Stor flislagt terrasse med grill og benkeplass under tak gir unike muligheter for utekokken!

Sovemuligheter i første etasje: 

Soverom med 75 + 75 cm senger (kan settes sammen til dobbeltseng)

Dette rommet har dobbeltdører mot stua, har egen vedovn og hyggelig utsikt mot vannet.

I stua for øvrig er det mulighet for 4 soveplasser (hjørnesofa+ekstrasenger) i stuen som fungerer fint ved kortere opphold.

 

Hems:

160 cm dobbeltseng + mulighet for madrasser på gulvet.

Hemsen har stigetrapp fra kjøkkenet og vindu mot nord. En helt spesiell stemning å sovne inn under de digre tømmerbjelkene og våkne til duften av nykokt kaffe!

 

Soveanneks:

140 cm dobbeltseng + 90 cm køyeseng

Soveannekset er et bitte lite hus ca 10 meter unna tømmerhytta, med en liten veranda utenfor.  Ligger rett i vannkanten med store vinduer ut mot innsjøen.

Fasiliteter

Vi har valgt bærekraftige tekniske løsninger både ved byggingen og ved driften av hytta. Her finner du hverken innlagt vann eller strøm, men derimot et velfungerende hyttekonsept basert på fornybare energikilder. I 2008 installerte vi solcelleanlegg, i 2019 gjorde vi oppgraderinger med flere solceller, nytt tak og utendørs vedfyrt bakerovn.

Klebersteinpeis i stuen

En stor åpen klebersteinpeis både varmer og gir lys. Gassdrevet kjøleskap og komfyr, i tillegg til vedkomfyr i full drift. Flere grillmuligheter utendørs.

Vedfyrt badstue

Romslig vedfyrt badstue og tilhørende flislagt “dusjrom” rom med vedfyrt vannkjele i eget badstuebygg. På svalegangen rett utenfor står et par hvilestoler og her finner du også hyttetunets to moderne biologiske toaletter.

Vaskeplassen

Servicerom

Gjestene på Fjeldvang kan etter avtale benytte servicerom hos vertskapet på Fjeld gård for lading av mobil, pålogging internett, frysing av fisk mm. Leie av vaskemaskin er mulig. Flislagt dusjrom kan benyttes etter nærmere avtale.

Adkomst

Det er bilvei helt frem til hytta gjennom gårdstunet hvor vertskapet bor, beiteområder og et lite skogholt. Dette er ikke en offentlig vei men en enkel kjørbar skogsvei.

Fiske i Isesjø

Hyttetunet har egen brygge  rett utenfor utenfor hyttedøra. Isesjø er en ca. 7 km lang innsjø med god vannkvalitet og rike fiskemuligheter på gjedde, abbor og gjørs. Mange viker, odder, skjær, grunner og varierende dybde gjør Isesjø interessant som fiskevann. Fiskekart. For å beholde stor fisk i Isesjø anbefaler vi våre gjester å praktisere “fisk & slipp” på gjedde over 80 cm. Det er gunstig for fiskesammensetningen med hensyn til aldersklasser og størrelser (hindrer tusenbrødre) og gjør at Isesjø kan forsette å være et spennende vann for sportsfiskere, med mulighet for å ta virkelig stor fisk.

Noorwegen 2013 054

Utleie:
 • Terhi Saiman 16 ft robåt med to par årer
 • Alaskan Starcraft 15 ft, alu fiskebåt på henger
 • Pioneer robåt 12 ft
 • 2 kanoer med plass til tre i hver
 • Båtmotorer
 • Sykkelutleie:
  • Dame/herresykler (7/8 gir)
  • BMX cruiser/trikse sykler til barn/ungdom/voksen
  • andre sykler på forespørsel
 • Flytevester og sykkelhjelmer lånes ut til deg som leier
Sengetøy og håndklær

Vi tillater ikke bruk av soveposer i sengene, og leier gjerne ut sengetøy, når dette ikke er avtalt inkludert.