Hytteutleie

Fjeldvang ved Isesjø sesong april til oktober

IMG_8833

Hyttetunet Fjeldvang har overnattingsmuligheter, vedfyrt badstue, brygge og båter/kanoer. Tunet består av  en romslig tømmerhytte, et soveanneks og Vaskeplassen. Hyttetunet ligger ca 10 meter fra vannet og leies kun ut til en leietaker av gangen. Hyttetunet ligger fullstendig usjenert til, ca 600 m fra gårdstunet, ikke naboer. Som gjest disponerer du hele hyttetunet. Vi har ulike priser for selskap/ arrangementer og for overnatting. Prisen vil variere etter antall personer og hva som ønskes av ekstratjenester, som utendørs bål, badstue, båter mm. For tiden brukes hytteanlegget kun til overnatting og arrangementer på dagtid.

Fjeldvang interiør

Senger, inkludert dyne og pute:

Soveanneks: Køyesenger, 140 + 90 cm

Soverom: 75 + 75 cm

Hems: 120 + 160 cm

Stua: 75 + 75 + 75 +75 cm

Målgrupper:

Et opphold på Fjeld gård ved Isesjø passer fint såvel for bryllupsreise, storfamilie/to små familier som kollegaer/venner på tur.
Stedet passer også fint for styrer, foreninger eller mindre bedrifter som ønsker en annerledes opplevelse.

Tømmerhytta er hovedhuset i tunet og var nylaftet i 2006. Vi har valgt bærekraftige tekniske løsninger både ved byggingen og ved driften av hytta. Her finner du hverken innlagt vann eller strøm, men derimot et velfungerende hyttekonsept basert på fornybare energikilder. I 2008 installerte vi solcelleanlegg. Tømmerhytta er 64 m2 i grunnflate, har høyt i tak og åpen kjøkkenløsning. Gassdrevet kjøleskap og komfyr, i tillegg til vedkomfyr i full drift.

Soveanneskset har en usjenert beliggenhet med direkte utsyn mot vannet.

Vaskeplassen med den vedfyrte badstuen

(29 m2) er utstyrt med to moderne biologiske toaletter. Romslig vedfyrt badstue og tilhørende flislagt «dusjrom» rom med vedfyrt vannkjele. Skifterom. På svalegangen rett utenfor står et par hvilestoler. Vaskeplassen kan leies separat utenom sesongen, for eksempel i kombinasjon med leie av lokaler/overnatting i Farmorhuset.

Vaskeplassen

Servicerom

Gjestene på Fjeldvang kan etter avtale benytte servicerom ca 600 m fra hytta for lading av mobil, pålogging internett, frysing av fisk mm. Leie av vaskemaskin er mulig. Nytt flislagt dusjrom kan benyttes etter nærmere avtale.

Det er bilvei helt frem til hytta gjennom gårdstunet, beiteområder og et lite skogholt.

Fiske i Isesjø

Hyttetunet har egen brygge  rett utenfor utenfor hyttedøra. Isesjø er en ca. 7 km lang innsjø med god vannkvalitet og rike fiskemuligheter på gjedde, abbor og gjørs. Mye viker, odder, skjær, grunner og varierende dybde gjør Isesjø interessant som fiskevann. Fiskekart. For å beholde stor fisk i Isesjø anbefaler vi våre gjester å praktisere «fisk og slipp» på gjedde over 80 cm. Det er gunstig for fiskesammensetningen med hensyn til aldersklasser og størrelser (hindrer tusenbrødre) og gjør at Isesjø kan forsette å være et spennende vann for sportsfiskere, med mulighet for å ta virkelig stor fisk.

Noorwegen 2013 054Noorwegen 2013 053

Utleie:
 • Terhi Saiman 16 ft robåt med to par årer
 • Alaskan Starcraft 15 ft, alu fiskebåt på henger
 • Pioneer robåt 12 ft
 • 2 kanoer med plass til tre i hver
 • 2 kajakker
 • Båtmotorer
 • Sykkelutleie:
  • Dame/herresykler (7/8 gir)
  • BMX cruiser/trikse sykler til barn/ungdom/voksen
  • andre sykler på forespørsel
 • Flytevester og sykkelhjelmer lånes ut til deg som leier
Sengetøy og håndklær

Vi tillater ikke bruk av soveposer i sengene, og leier gjerne ut sengetøy, når dette ikke er avtalt inkludert.

Fjeldvang fra dørhella