Bo på gården

Farmorhuset/Tårnet

Fin beliggenhet ved Iseveien. Gangavstand Skjeberg golfbane. Lettvint og komfortabel korttids overnatting til en gunstig pris.

Her bor for deg selv i et aktivt gårdstun, hvor vertskapet bor i en annen bygning i samme tun. Du parkerer rett utenfor, og har egen balkong eller terasse. Leilighetene er lyse og trivelige og har vinduer i alle fire himmelretninger. De er romslige, ca 90 m2, og det er vedovn begge steder.

Begge har bad med dusjkabinett og wc, og dessuten et ekstra wc.

Velutstyrte kjøkken m kjøl/frys, mikro, komfyr, stekovn, oppvaskmaskin mm.

Parkering for bilen rett ved huset. Kommer du med offentlig kommunikasjon er det 350 m til nærmeste busstopp (Fjell) ved rv 111, og det er et godt rutetilbud. Sykkel kan leies. Det er 1000 m langs rv 111 til nærmeste sykkelvei, og videre til sykkelruter som Glommastien (Sarpsborg-Fredrikstad).

Fine turområder. Båt og kano kan leies.

Husdyr eller røyking innendørs ikke tillatt i våre leiligheter.

Farmorhuset er første etasje, og har et mindre og et større soverom.  I tillegg en romslig stue, med direkte tilgang til terasse, og separat kjøkken.

Tårnleiligheten er i annen etasje med egen inngang.  Et dobbeltrom og et enkeltrom. Denne leiligheten har åpen planløsning, med kjøkkenavdeling og sittegruppe i «tårnet», sofakrok rundt vedovnen og en liten balkong. Trappegrind.

20150514_20553620160808_145913

 

Pris august 2017-april 2018: kr 600,- pr person med selvhushold (samme pris voksne og barn uansett alder) inkl. oppredd seng og håndklær, pr døgn.